Gemeente praat met voorzitters ondernemersverenigingen en Rabobank

SLIEDRECHT – Wethouder Piet Vat (SGP-ChristenUnie) van Economie en Financiën neemt deze week contact op met de voorzitters van de ondernemersverenigingen en de Rabobank na vragen van politieke partij Slydregt.NU over de schaarste aan (werkende) stort- en geldautomaten in Sliedrecht. Dinsdagavond 12 oktober 2021 stelde fractievoorzitter Mark Jongeneel (Slydregt.NU) een reeks vragen daarover aan het college, na berichtgeving door online krant Sliedrecht24. 

Wethouder Vat beloofde dinsdagavond actie te ondernemen en in gesprek te gaan met de ondernemersverenigingen en de vertrekkende Rabobank. De automaten vallen straks allemaal onder Geldmaat. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De gemeente Sliedrecht had de signalen niet gehad. “Als gemeente gaan we niet over deze zaken. De communicatie is echt voor de banken. De zorgen voor de ondernemers gaat mij echt aan het hart”, sprak wethouder Vat, “Het lijkt me goed dat ik ook mijn netwerk binnen de Rabobank aanspreek. Ik kan me voorstellen dat ouderen en mindervaliden ook last hiervan hebben.” Fractievoorzitter Roelant Bijderwieden (VVD) wilde weten wanneer er enige duidelijkheid is. Vat beloofde deze week contact op te nemen en dan terug te communiceren.

1 gedachte over “Gemeente praat met voorzitters ondernemersverenigingen en Rabobank”

  1. Gezellig bijkletsen en er veranderd totaal niets. Een particuliere bank voert zijn eigen koers en laten zich niet beïnvloeden door de lokale politiek.

    De robot luistert geeneens naar de klanten waar ze het van moeten hebben.

    Dus VERLOREN ENERGIE.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld