Recreatiebad van bronbad De Lockhorst weer open na herstelwerkzaamheden

SLIEDRECHT – Het recreatiebad van bronbad De Lockhorst is na drie weken weer open voor het publiek. De werkzaamheden zijn klaar. “Het bad moest leeg. Heel het bad is opnieuw gevoegd, buitenbad gecoat en ook de speeltoestellen in het peuterbad zien er weer top uit. Inmiddels is het bad weer gevuld en zijn we weer open”, bericht exploitant Optisport Sliedrecht. Ook de sauna in het recreatiebad is weer open.

Er kan weer naar harte lust worden gezwommen. (Foto Optisport Sliedrecht)

Optisport Sliedrecht zegt dat de afgelopen anderhalf jaar door onder meer corona raar is verlopen en het bronbad altijd op zoek is naar verbeteringen. Vanwege de versoepelingen mogen ouders weer kijken bij de zwemlessen en plaatsnemen op de tribunes en in het doelgroepenbad. Ook de Liz en Wes Spetterlessen zijn weer als vanouds op de woensdag, donderdag en zondag. Je kan gebruik maken van een gratis proefles. 

Activiteiten herfstvakantie
Iedere middag zijn er leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie. Dan gaan de zwemlessen naar de ochtend. Vanaf 11.30 uur kan er vrij worden gezwommen in het recreatiebad. Van maandag t/m vrijdag vindt er iedere middag tussen 14.00 – 16.00 uur een activiteit plaatsvinden. Deelnemen aan deze activiteit is gratis. Voor de exacte openingstijden voor de herfstvakantie kan je kijken op de website van het bronbad.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld