VVD

Deze pagina wordt ingevuld door de VVD in Sliedrecht. De redactie van Sliedrecht24 heeft deze pagina omniet beschikbaar gesteld aan de politieke partij in verband met de gemeenteraadsverkiezingen woensdag 21 maart 2018. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid. Affiches, (reclame)banners) en flyers worden niet op deze pagina geplaatst, omdat die onder reclame vallen.

Redactie Sliedrecht24


Maandag 6 november 2017
Bijderwieden lijsttrekker VVD bij gemeenteraadsverkiezingen

De VVD in Sliedrecht maakt bekend dat ver gevorderd is met de samenstelling van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Eind oktober is in een algemene ledenvergadering vast gesteld dat Roelant Bijderwieden (foto gemeente Sliedrecht) lijsttrekker zal zijn. De nummer twee op de lijst is Sjors van Wijngaarden.

VVD-lijsttrekker Roelant Bijderwieden (foto gemeente Sliedrecht) 

Wethouder Len van Rekom staat op nummer drie en is kandidaat voor de functie van wethouder voor de periode 2018-2022.

De kandidaten vier tot en met 11 zijn inmiddels bekend. De kandidaten voor de posities op nummer twaalf tot en met eenentwintig volgen binnenkort. De fractievoorzitter van nu, Alexander Kieft, heeft op zijn verzoek en met instemming van de VVD leden gekozen voor nummer tien op de lijst. Dit is het gevolg van toename van werk en een voortzetting van zijn studie. Voor of op 1 december 2017 zal de volledige lijst met VVD kandidaten voor gemeenteraad van Sliedrecht nader bekend gemaakt worden.