Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – De redactie van online krant Sliedrecht24 bericht dagelijks over de coronamaatregelen in Sliedrecht. In dit liveblog van maandag 26 oktober 2020 het laatste nieuws over het coronavirus, ontwikkelingen en reacties. Dit artikel wordt de hele maandag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

19.10 uur:
Voorzitter van de Raad van Bestuur Peter van der Meer van het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) spreekt van een ‘onvermijdelijke keuze’. “We zijn 24 uur dicht voor nieuwe coronapatiënten. We hebben vandaag een kritiek punt bereikt”, zegt Van der Meer maandag 26 oktober 2020. 

Peter van der Meer, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis. (Archieffoto Albert Schweitzer ziekenhuis)

Meer lees je hier in dit artikel.

14.47 uur:
Bijna honderd inwoners van Sliedrecht zijn binnen een week positief getest op corona. Lees hier alles over in het nieuwsartikel.

12.22 uur:
Sinds zondag 25 oktober 2020 is bezoek aan de bewoners van Stichting Waardeburgh zorglocatie Parkzicht aan de Lijsterweg weer mogelijk. Faciliteiten, zoals het winkeltje, kapsalon, schoonheidssalon en het restaurant zijn nog gesloten voor niet-bewoners. 

10.57 uur:

10.24 uur:

00.00 uur:
Het laatste corona-liveblog van zondag 25 oktober 2020 vind je hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld