Vrouw raakt stoep en paaltje en kantelt met auto

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Een vrouw (81) is donderdag 17 augustus 2023 even voor 16.00 uur met haar auto gekanteld op de Rivierdijk. In een ambulance werd de vrouw nagekeken op eventuele verwondingen. Omdat ze nagenoeg niets mankeerde, maar wel enorm was geschrokken, hoefde de bestuurster niet mee naar het ziekenhuis.

Hier wordt de vrouw uit de auto geholpen via  de achterklep door ambulancemedewerkers en leden van het vrijwilligerskorps van Brandweer Hardinxveld-Giessendam. Ze werd daarna meteen in een ambulance gebracht om te worden nagekeken. (Foto ArieJan van Termeij / Sliedrecht24)

Het was de tweede keer dat de vrouw op dezelfde plaats, met dezelfde auto, een soortgelijk ongeluk kreeg. Zes jaar geleden, begin januari 2017, kantelde ze op deze plek ook met haar auto bij het wegrijden.

Tekst gaat verder onder foto.

De rijbaan was door het ongeluk zo’n drie kwartier geblokkeerd. Mondjesmaat lieten agenten voertuigen passeren. (Foto ArieJan van Termeij / Sliedrecht24)

Het ongeluk gebeurde in de bocht bij de dijksynagoge. De vrouw trok op van een parkeerplaats op een parallelbaan en wilde de Rivierdijk opgaan in de richting van Hardinxveld-Giessendam, toen het mis ging. Op de dijk in dezelfde richting naderde een bestuurder van een andere auto en mevrouw zag die over het hoofd. Er volgde geen aanrijding, omdat de passerende bestuurder tijdig kon remmen. De oudere mevrouw schrok vermoedelijk, omdat ze al op de rijbaan was en draaide haar stuur naar de stoep. Die raakte naast de stoep een paaltje en haar auto sloeg vervolgens om. Volgens getuigen ging het niet eens hard en snel. Of de vrouw weer gaat rijden, weet haar familie nog niet. Het is – zoals geschreven – nu voor haar de tweede keer op dezelfde plaats overkomen.

1 gedachte over “Vrouw raakt stoep en paaltje en kantelt met auto”

  1. Toen deze naar nu blijkt mevrouw met haar auto op de kant lag , stonden er diverse ,, mensen,, met de handen in de zakken te lachen en niets te doen en..zelfs te filmen..ze hadden ook t verkeer kunnen regelen of de persoon die de vrouw aan het helpen was een handje kunnen HELPEN..ga je schamen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld