Auto belandt op z’n kant op Rivierdijk

SLIEDRECHT – Rond 13.10 uur is maandag 9 januari 2017 een ongeluk gebeurd met twee auto’s op de Rivierdijk in Sliedrecht. Eén van de wagens kwam op z’n kant terecht na de aanrijding. Eén van de bestuursters raakte licht gewond.

Eén van de auto’s belandde op z’n kant. Hulpdiensten hielpen een oudere vrouw uit het voertuig. (Foto Jasper van den Heerik)

Het ongeluk vond plaats in de bocht ter hoogte van de dijksynagoge. Een vrouw (75) uit Hardinxveld-Giessendam kwam uit de Rietlanden en zag een bestuurster (36) uit Vleuten van een auto op de Rivierdijk over het hoofd. De oudere vrouw schampte de wagen en reed pardoes de stoeprand op. Daar kantelde haar auto. Volgens de politie was de vrouw aanspreekbaar, maar moest zij met hulp van personeel van de ambulance en de brandweer uit haar auto worden gehaald. Ze zat niet bekneld en raakte licht gewond aan haar hand. Ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken, waarna ze naar de huisartsenpost is gegaan. De vrouw uit Vleuten mankeerde niets. Haar auto raakte beschadigd. De weg was tot 13.45 uur geblokkeerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld