Nieuwe eigenaar voor café Havana

SLIEDRECHT – Per 9 januari 2017 is Michel Kwist de nieuwe eigenaar van café Havana. Hij neemt het stokje over van Paco Struijk, die de horecaonderneming ruim 9 jaar runde.

Met de ondertekening van het contract en een stevige handdruk is de overname een feit. (Vlnr) Paco Struijk en nieuwe eigenaar van Havana Michel Kwist. (Foto via Michel Kwist)

De nieuwe eigenaar gaat in het begin door als Havana, maar zal na de re-branding Havana een andere naam geven, The Moonshine. Kwist: “Er volgt een duidelijke scheiding van wat er te bieden is. Het concept van veel live-optredens van bands blijft en wordt uitgebreid met meer muzieksmaken zoals blues, jazz, blue grass, Americana etc. Ook de drankenkaart wordt aangevuld met single malt whisky, diverse distillaten en in de zomermaanden introduceren we cocktails op het ruime gezellige terras, waarbij een lekker hapje niet mag ontbreken. Maar natuurlijk ontbreekt het ook niet aan een avond knallen tijdens een 70, 80, 90 party en volgen er proeverij-avonden, een lady’s night en nog veel meer”. Ook voor een potje darten kunnen mensen terecht bij Havana.

Kleine kaart
“In de komende periode worden alle pooltafels voorzien van nieuwe lakens en krijgt dit gedeelte in de zomer 2017 een flinke opknapbeurt”, vertelt de nieuwe eigenaar. “Ook komt er meer zitgelegenheid en wordt er een kleine kaart geïntroduceerd. Door deze opknapbeurt gaan we ervan uit dat we meer te bieden hebben voor de liefhebbers van deze sport en ontspanning. Ook even wachten op een vrijgekomen tafel is mogelijk in de diverse loungezitjes, onder het genot van een hapje en een drankje.” Hiermee hoopt Michel Kwist  ook op doordeweekse dagen, dan is het vaak rustiger, meer mensen te enthousiasmeren voor een potje poolbiljart onder het genot van bijpassende muziek. Kwist: “Ook het opzetten van bedrijvenpoolen staat op de agenda. Heb je interesse dit met collega’s te doen, neem dan contact op of hou de berichtgeving via de media in de gaten.”

Evenementenzaal
De evenementenzaal is volgens Kwist uitermate geschikt voor bruiloften, nieuwjaarsrecepties, workshops, presentaties, wijkbijeenkomsten, verjaardagen, proeverijen en nog veel meer. “De zaal voor 20 tot 200 personen is voorzien van o.a. een compleet geluidssysteem en computergestuurd lichtplafond. Ook is de zaal op te delen voor kleinere gezelschappen en kunnen wij uw feest op maat organiseren. Vraag vrijblijvend een rondleiding of offerte aan op info@zaalhuursliedrecht.nl of bel met tel. 06-24880545″, aldus de nieuwe eigenaar.

1 gedachte over “Nieuwe eigenaar voor café Havana”

  1. 09/01 “… De nieuwe eigenaar gaat in het begin door als Havana, maar zal na de re-branding Havana een andere naam geven. Deze naam houdt Kwist nog even geheim …”

    Hahaha, wie op zijn Facebook kijkt, ziet dat hij vanaf 08/01 tot nu toe eigenaar is van The Moonshine!!!

    Lang heeft hij deze naam niet verborgen kunnen houden … 🙂

Plaats een reactie

*=Verplicht veld