Romeo Boganen releast debuutsingle Buiten Bereik

SLIEDRECHT – Romeo Boganen brengt vrijdag 13 Januari 2017 zijn debuutsingle Buiten Bereik uit. De Sliedrechtse muzikant dropt daarbij zijn eerste solo-videoclip. Buiten Bereik is één van de tracks van zijn debuut-EP ‘Wie Is Dit?’ die in mei uitkomt.

Romeo Boganen maakte zelf de muziek en de tekst voor zijn debuutsingle.

Van kleins af aan is Romeo al bezig met muziek. Met de release van Buiten Bereik komt er een einde aan het lange wachten. “Dit is het eerste liedje waar ik volledig achter sta. Deze track showt mijn muzikaliteit, maar laat ook zien waar ik mezelf mee bezig houd”, vertelt Romeo, “Omdat ik zelf de productie heb gemaakt onderscheid ik mezelf van andere rappers. Ik heb de muziek zelf bedacht en daardoor sluit het heel goed aan bij het gevoel van de tekst”, legt de rapper uit.

School
Met Buiten Bereik vertelt Romeo het verhaal over een meisje, dat een moeilijke tijd heeft meegemaakt. “Ik heb haar vorig jaar leren kennen op Valentijnsdag. Zij heeft mij toen haar levensverhaal verteld. Ik had geen date met haar, maar haar verhaal intrigeerde me en dat heb ik nu verpakt in mijn liedje”, legt Romeo uit. De EP Wie Is Dit? wordt in mei uitgebracht als eindproduct van Romeo’s opleiding Muzikant/Producer. “Wanneer ik klaar ben met school, ga ik er alles aan doen om mezelf te laten zien aan het grote publiek”, besluit hij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld