Muziekworkshop in jongerencentrum Elektra

SLIEDRECHT – Hou jij van muziek? Wil jij graag een instrument bespelen? Droom jij ervan om in een band te spelen? Maandag 23 januari 2017 gaat een muziekworkshop van start bij jongerencentrum Elektra met een introductieavond, aanvang 19.00 uur.

Misschien speel jij wel over een tijdje op het Elektra Tuinfeest. Als jij je nu opgeeft voor de muziekworkshop in jongerencentrum Elektra leer jij een instrument bespelen naar keuze. (Archieffoto Bob Rekelhof / Sliedrecht24)

De workshop bestaat uit de onderdelen zang, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch en keyboard. Ook kun je als band één uur begeleiding krijgen.

Kosten
Tijdens deze introductieavond zie je wat de workshop inhoudt en worden de groepen op basis van niveau ingedeeld. Na de introductie volgen er 10 lessen in een kleine groep. De eerste les begint dan maandag 30 januari 2016. De kosten voor de workshop bedragen € 50,– voor jongeren van 8 t/m 26 jaar en voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt de deelname € 65,–.

Docent
De workshops worden gegeven door de ervaren muziekdocent Eddy de Jong. Hoewel begonnen als bassist en zanger, kan Eddy inmiddels ook goed uit de voeten op gitaar, piano en drums. Hij is een zogenaamde multi-instrumentalist. De muziekworkshop wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep Music & Dance, onderdeel van Stichting Sliedrecht en Cultuur.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen een e-mail sturen aan Manuelle Lekkerkerker, Manuelle@sojs.nl of te bellen met tel. 0184-414273. De workshop wordt gegeven in Jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4 in Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld