Oishi Fusion
VeiligGoed

Vertrouwenscommissie wil weten wat voor burgemeester er moet komen

SLIEDRECHT – Na online krant Sliedrecht24, die donderdag 25 juni 2020 vroeg wat voor burgemeester Sliedrecht wil, vraagt nu ook de dinsdagavond 30 juni 2020 geïnstalleerde vertrouwenscommissie voor een nieuwe burgemeester de mening van de inwoners van Sliedrecht. Er moet namelijk een profiel worden opgesteld. 

Sliedrecht moet een nieuwe burgemeester. De inwoners mogen meepraten. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Wat moet de nieuwe burgervader of burgermoeder goed kunnen en welke eigenschappen moet hij of zij hebben? Vul de vragenlijst in en help mee in de zoektocht naar de nieuwe burgemeester. Dat kan tot maandag 17 augustus 2020. De vragenlijst hier online te downloaden en in te vullen. Het vragenformulier is tijdens openingstijden ook af te halen aan de balie van het gemeentekantoor aan de Industrieweg 11. De ingevulde vragenlijst kan worden gemaild naar: griffie@sliedrecht.nl of worden afgegeven aan de balie van het gemeentekantoor (Industrieweg 11).

In gesprek
Naast de vragenlijst komt er ook een mogelijkheid om de raadsleden van de verschillende politieke partijen persoonlijk te ontmoeten en hen te vertellen wat voor burgemeester je het liefst in Sliedrecht zou zien. De raadsleden gaan zaterdag 11 juli 2020 tussen 10.00 – 13.00 uur het dorp in om met inwoners in gesprek te gaan. Online krant Sliedrecht24 hoopt spoedig van de gemeente Sliedrecht te horen, waar je de raadsleden kunt ontmoeten.

2 gedachten over “Vertrouwenscommissie wil weten wat voor burgemeester er moet komen”

  1. Gerhard eens maar ook 1 met visie voor het dorp en de kermis veilig laat plaats vinden op winkelplein niet de helft maar heel het terrein het is tenslotte een evenementen terein

Plaats een reactie

*=Verplicht veld