Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Personeelsleden Netty en Ria 25 jaar in dienst bij ‘jarig’ bronbad De Lockhorst

SLIEDRECHT – Optisport Sliedrecht heeft woensdag 1 juli 2020 de medewerkers van bronbad De Lockhorst, Netty en Ria, in het zonnetje gezet. Ze waren precies 25 jaar in dienst. Het is ook de dag dat bronbad De Lockhorst een kwart eeuw bestaat. 

Ria is zweminstructrice en aqua-sport-instructeur en Netty werkt aan de receptie van het eveneens jubilerende zwembad. Voor hen waren er bloemen, taart en een attentie. (Foto’s via Optisport Sliedrecht)

Optisport Sliedrecht had een feestweek gepland staan in verband met jubileum, maar door het coronavirus kon dat helaas niet doorgaan. “Om deze dag niet helemaal voorbij te laten gaan, konden de banenzwemmers koffie/thee met iets lekkers pakken. Hadden we voor de leskinderen een ontbijtkoekje met een ballon en is er woensdagavond voor de banenzwemmers een gezonde snack. Natuurlijk is er woensdagavond voor de aqua’sporters ook een attentie. Voor onze medewerkers was er natuurlijk taart en voor iedereen een kleine attentie”, zegt locatiemanager Elize Worthington van Optisport Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld