Reclamemast aan Kubus toont bijzondere afbeelding

SLIEDRECHT – Voor passanten van de reclamemast aan de Kubus / snelweg A15 staat er een vreemde tekst op één van de panelen. Sinds vrijdagmorgen 9 juli 2021 is deze zichtbaar, alsof de afbeelding is gehackt.

Omgekeerd staat er ‘Hoi God’. De beheerder van de mast heeft nog niet ingegrepen. (Foto ooggetuige / Sliedrecht24)

Verder is het rechterscherm uit; links verspringt er wel reclame, maar met dit ertussen dus. De reclamemast is al enige tijd in het nieuws vanwege klachten van omwonenden van overlast door o.a. (storende) reclameuitingen en lichtoverlast. Onlangs was daarover nog een gesprek

10 gedachten over “Reclamemast aan Kubus toont bijzondere afbeelding”

 1. Aan de reacties hier te zien zie ik veel mensen die bang zijn dat hun god niet eens tegen een klein grapje kent. Geen wonder dat er steeds meer mensen twijfels krijgen als gelovigen er een boeman van maken…

 2. Koos den Dunnen,
  Wat een reactie, je weet van huis uit beter!
  Ben je vergeten dat die God jou wonderlijk gespaard heeft na die ernstige ziekte jaren geleden ?

 3. Helaas merk je in deze reactie dat het laagje invoelendheid flinterDun(nen) is. Jammer dat iemand op deze manier probeert te scoren. Geen enkel besef wat het geloof in God voor iemand betekent.

 4. Dat gespot in de reacties vind ik persoonlijk tekenend voor het dunne(n) laagje beschaving.

 5. Tijdens dat gesprek met de exploitant is besproken (te lezen door op bovenstaand blauwe tekst “een gesprek” te klikken) dat de lichtsterkte van deze reclamemast aan Kubus véél groter is dan de reclamemasten aan Leeghwaterstraat en McDonalds. Dat is vanuit de auto op A15 duidelijk zichtbaar en vergelijkbaar.
  Tot op de dag van vandaag zie ik daar nog geen verbetering/aanpassing in…

 6. …omdat ik alleen de engelse versie uit m’n hoofd ken, ik zat nl in the middle of nowhere.
  Een liedje van Barry McCuire: youtube.com/watch?v=TyKAGvpxz4U

 7. Als Hij zo slecht in Engels is, is het voor ons misschien begrijpelijker om het gewoon in het Nederlands te zeggen. Of was dat hoofdstuk 2000 jaar geleden alleen maar in steenkolenengels opgetekend?

 8. He answers in chronicles 7:14:
  But if my peopke who are called by my name, will humble themselfes and pray, seek my face and turn from their wicked ways, then from heaven will I hear, forgive them all there sinns and heal their land

 9. Als we er van uitgaan dat Hij vanaf boven leest lijkt het logisch om het omgekeerd neer te zetten. Een vrolijke manier van groeten wel. Nu het antwoord afwachten?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld