Spannende operatie om te zien voor buitenstaanders

SLIEDRECHT – Voor omwonenden was het vrijdag 9 juli 2021 wel een schouwspel bij de kruising Oosterbrugstraat-Rivierdijk-P.C. Hooftlaan. Daar werd een leiding op zijn plaats gebracht. 

Het aanbrengen van de leiding. Ondertussen deed de postbode, fietsend onder de leidingen door, gewoon zijn of haar werk. (Foto Riens van den Dool)

Voor mensen die het aanschouwden, was het een spannende operatie om te zien. Voor de vakmensen ‘gewoon hun werk’. De locatie heeft inmiddels een heel andere gezicht gekregen door afbraak en gepleegde nieuwbouw.

2 gedachten over “Spannende operatie om te zien voor buitenstaanders”

  1. Vind dat punt maar een zeer gevaarlijke plek de laatste week….onoverzichtelijk…zoonlief van de week al onderuit gegaan met de fiets doordat t zo onoverzichtelijk is…hij moest uitwijken en door al t zand lag hij met fiets en al…..blij als t allemaal klaar en dicht is.

  2. Lekker sliedrecht groot in doen nog paar jaar geleden brand geweest nu staan er weer nieuwe huizen waar wel vergunningen worden gegeven rara hoe ken dat. Dit is weer de grootste voorbeeld hoe het niet kan en moet. Bedankt sliedrechtse bewoners door jullie kan dit allemaal.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld