Na eerdere berichten op Sliedrecht24 en klachten extra toezicht op begraafplaats

SLIEDRECHT – De politie gaat extra toezicht houden op de algemene begraafplaats aan de Thorbeckelaan. Dat maakt wijkagent Robert Jan Schaeffer van het gebied Sliedrecht-Centrum vrijdag 9 augustus 2019 op sociale media bekend. Eerder berichtte Sliedrecht24 meerdere malen over diefstallen van o.a. bloemstukken.

De Politie Drechtsteden Buiten houdt de algemene begraafplaats de komende tijd meer in het oog. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

Schaeffer noemt de situatie ‘respectloos’. Volgens hem is er sprake van overlast, baldadigheid en vernieling.

8 gedachten over “Na eerdere berichten op Sliedrecht24 en klachten extra toezicht op begraafplaats”

 1. Uit ervaring weet ik dat we heel blij mogen zijn met het betrokken personeel op de begraafplaats. Het zijn de daders die gestopt moeten worden. Ze begeven zich op een terrein waar rust gerespecteerd moet worden. Mensen hebben hun dierbaren verloren en hopen dat ze daar in rust liggen. Als de politie dit goed in de gaten kan houden en inderdaad een camera bij de poort dan heeft het z’n aandacht. Zelf letten we ook goed op als we iets zien en geven het door. Met berichtgeving en aandacht voor elkaar weten de daders dat ze gezien worden. Fijn weekend😊

 2. Triest dat dit allemaal kan gebeuren
  Nou doe bij de Beheerder zyn Arbeidskontract maar aanpassen.
  En laat hem dan maar braaf terug komen , zo moe zal die niet wezen
  Geef hem ook een paar handschoentjes voor zyn handje.
  Wat een enge opmerking

 3. ik kom niet vaak, vroeger liep over parkeer terrein onderweg naar trein. Persoonlijk nooit wat gemerkt! Maar neem,t aan als de waarheid dat zaken gebeuren. Ligt ook aan Wie doen jeugd of toch jong volwassenden ?

 4. Wat dieptriest dat het zo ver moet komen
  Sorry als je dat op een begraafplaats doet ben je echt niet normaal blijf van andermans spullen af
  Zo respectloos dit

 5. Onlangs in het nieuws: regelmatig bloemen geroofd in een gemeente in Noord-Holland. Gemeente zette een camera in en voila…dader op heterdaad betrapt. Lijkt me te doen

 6. Het zou misschien helpen als het hek s’avonds dicht zou gaan, ik heb het gevraagd aan de beheerder maar dat was teveel werk. Dan moest hij daar na werktijd voor terug komen.

 7. Er mag ook extra opgelet worden op de parkeerplaats. Ook daar worden regelmatig auto’s vernield

Plaats een reactie

*=Verplicht veld