Gebruikers zitbank achter algemene begraafplaats geven overlast

SLIEDRECHT – Een plaats die bij uitstek geschikt is om even uit te rusten, te genieten van de omgeving of samen het gesprek aan te gaan. Deze bank is zo’n voorbeeld en staat aan het eind van het park achter de algemene begraafplaats, nabij de Goeman Borgesiusweg. De gebruikers ervan veroorzaken echter volgens de buurt overlast.

Naast overlast laten de gebruikers van de zitbank veel troep achter rond de bank of in de sloot. Tot ergernis van de buurt, want er staat een vuilnisbak in de buurt. 

Een buurtbewoner zegt tegen Sliedrecht24 dat dit nu al bijna een jaar het geval is. “Het word erger en erger!”, wordt de redactie gemeld. “Er zitten elke dag een paar kanslozen te blowen en bier te zuipen en flikkeren vervolgens alles in de bosjes en in de sloot”, wordt boos gezegd. Het zijn niet alleen jongeren, maar ook ouderen volgens de buurtbewoners die gebruik maken van de bank.

Onbekend
“De overlast is bij de gemeente niet bekend en ook de politie heeft geen overlast geregistreerd op die plaats. We vragen mensen om overlast bij gemeente of bij de wijkagent te melden, zodat we actie kunnen ondernemen”, zegt woordvoerder Peter Smit van de gemeente Sliedrecht woensdagmiddag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld