Japans restaurant Oishi Fusion

Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ook vandaag, dinsdag 19 mei 2020, bericht de redactie van Sliedrecht24 over de ingrijpende coronamaatregelen in Sliedrecht. Het laatste nieuws over afgelastingen, ontwikkelingen en reacties staan in het onderstaande artikel, als liveblog #dag68 opgesteld. Dit artikel wordt de hele dinsdag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

19.47 uur

15.06 uur
Kerkbuurt Art Fair 2020 gaat niet door…

14.06 uur
Slim bedacht van Thuiswerkstoelen! Creatief ondernemen in coronatijd mag je dit beslist noemen. De borden staan langs doorgaande wegen in Sliedrecht, zoals hier aan de Deltalaan. 

“Nu thuiswerken steeds meer gestimuleerd wordt en het bedrijfsleven mede door de huidige corona crisis ziet dat dit ook goed blijkt te werken en ook andere bijkomende voordelen biedt is er niet alleen nu maar ook voor de toekomst meer vertrouwen om medewerkers vaker thuis te laten werken”, schrijft Thuiswerkstoelen op hun website. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

13.30 uur
In totaal is bij 55 inwoners van Sliedrecht tot nu toe officieel het coronavirus vastgesteld. Tien mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis (of ondertussen daaruit ontslagen) en vijf mensen uit Sliedecht zijn aan het coronavirus overleden. Dat bericht dinsdagmiddag de Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ. 

09.50 uur

09.38 uur

09.06 uur

08.55 uur
Zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) mag de training hervatten. Dat gebeurt vanaf maandag 25 mei 2020. DWF (water)trappelt om weer te beginnen! Na twee maanden op het droge gesparteld te hebben kunnen de leden van DWF weer zwemmen, volgens aangepast rooster,  in bronbad De Lockhorst. Het protocol dat DWF heeft opgesteld is goedgekeurd door de gemeente Sliedrecht. “Daar zijn we heel blij mee!”, zegt voorzitter John van Heteren van DWF, “We zijn de afgelopen tijd druk in de weer geweest met de voorbereidingen daarvoor. Door de ingestelde Rijksprotocollen op basis van het RIVM,  de eisen die de verhuurder meegeeft en om zeker te zijn dat we als vereniging ook de juiste stappen nemen, hebben we als bestuur een overkoepelend plan van aanpak voor de hervatting van de sport gemaakt.” Bestuurslid Peronne van Kooij-Kraaijeveld vult aan: “Als men komt zwemmen, dan vragen we iedereen de regels goed door te lezen en op te volgen. Alleen zo krijgen we corona onder controle.”

00.00 uur
Het laatste coronanieuws uit Sliedrecht van maandag 18 mei 2020, vind je hier online. Elke dag heeft Sliedrecht24 een liveblog over de coronamaatregelen in Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld