Japans restaurant Oishi Fusion

SLTC komt met drie maanden ‘zomerabonnement’

SLIEDRECHT – Drie maanden heerlijk tennissen op de banen van de Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) aan de Sportlaan? Dat kan als je je nu aanmeldt voor het ‘zomerabonnement’.  “Omdat veel verenigingen in de zomermaanden geen activiteiten hebben, hebben wij als lokale tennisvereniging het ‘zomerabonnement’ in het leven geroepen”, legt voorzitter Wiek van Gelder van SLTC uit.

SLTC beschikt over een prima accommodatie, waar je heerlijk kan spelen en je conditie op peil kan houden. De vereniging biedt de mogelijkheid om in de maanden juni, juli en augustus onbeperkt van de tennis- padelbaan en beachtennis-beachvoetbalveld gebruik te maken. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl) 

Het abonnement kost € 60,– p.p.  Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar leden@sltc.nl De club neemt dan contact met je op om informatie te geven en het abonnement af te sluiten. Tevens is er eventueel de mogelijkheid om enkele tennis- en/of padellessen te nemen bij een professionele tennis- en padelleraar. Daar zijn wel kosten aan verbonden. SLTC kan beslist nieuwe leden gebruiken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld