Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – De redactie van online krant Sliedrecht24 bericht dagelijks over de coronamaatregelen in Sliedrecht. In dit liveblog van donderdag 22 oktober 2020 het laatste nieuws over het coronavirus, ontwikkelingen en reacties. Dit artikel wordt de hele donderdag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: [email protected]

23.03:

15.30 uur:
Het coronavirus treft meerdere locaties van Stichting Waardeburgh, zoals Parkzicht en Overslydrecht. In zorgcentrum-verpleeghuis Overslydrecht aan de Scheldelaan zijn zeker tien bewoners verspreid over meerdere verdiepingen met corona besmet. Meer lees je hier. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

13.58 uur: 
Binnen vijftien minuten de uitslag van een coronatest! Daarmee komt het Sliedrechtse bedrijf Wijngaarden VeiligGoed aan Trapezium 400 tegemoet aan de stijgende vraag voor bedrijven. De test is eenvoudig uit te voeren en met een snelle uitslag. Meer lees je hier. (Foto Herbert Bolier / Wijngaarden VeiligGoed)

10.00 uur:

00.00 uur: 
Het laatste corona-liveblog van woensdag 21 oktober 2020 vind je hier online.

2 gedachten over “Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht”

 1. Klaas,

  dank voor je bericht! Weet ik tenminste waar ik mondkaploos kan winkelen!!!

  Groet,

  Karel

 2. Ik wil de Bas van der Heijden en de Aldi nomineren voor de winkel van het jaar die het minst doet om verspreiding van Covid 19 te voorkomen.

  Ik ben in elk geval klant af.

  Jumbo Populierenhof verdient een pluim.

  .

Plaats een reactie

*=Verplicht veld