Grandcafé Spek&Bonen in top 3 ZH blijkt blunder Verkiezing Leukste Restaurant

AMSTERDAM / SLIEDRECHT – De organisatie van de Verkiezing Leukste Restaurant heeft een enorme fout gemaakt in de communicatie naar grandcafé Spek&Bonen. Weliswaar is het horecabedrijf gekozen tot leukste restaurant in de gemeente Sliedrecht, maar staat het geenszins in de top 3 van de provincie Zuid-Holland. Dat heeft de organisatie van de restaurantverkiezing vrijdag 15 maart 2019 bericht, nadat Sliedrecht24 donderdagavond daar vragen over kreeg en eigenaar Dennis Speksnijder aan de bel trok. Spek&Bonen staat ook niet in de top 10.

In Amsterdam wordt maandagmiddag 15 april 2019 ook de landelijke winnaar bekendgemaakt. (Archieffoto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Er is dus sprake geweest van een flinke blunder in de communicatie. Namens de organisatie schrijft Ilona Venekamp: “Dat  was een hele vervelende misser en die hand steken we in eigen boezem. Dus niet jullie, maar wij staan hiermee voor paal en we vinden het echt enorm vervelend. Maar het was geen opzettelijke actie, maar een vervelende fout. Waarvoor nogmaals onze welgemeende excuses. Desalniettemin zijn jullie wél echt gemeentewinnaar van Sliedrecht geworden (waarvan het nog even spannend blijft of dat voor het meeste aantal stemmen of het hoogste gemiddelde waarderingscijfer is) en hebben jullie gasten jullie zo hoog gewaardeerd dat jullie een Gold Award hebben gewonnen (gemiddeld cijfer >9).”

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld