Grandcafé Spek&Bonen ‘leukste restaurant’ en in top drie provincie

SLIEDRECHT – Bij de jaarlijkse restaurantverkiezingen is grandcafé Spek&Bonen aan Kerkbuurt 140 gekozen tot leukste restaurant in de gemeente Sliedrecht. Bovendien zou het horecabedrijf gekozen in de top 3 van die in de provincie Zuid-Holland. Half april is de prijsuitreiking in Amsterdam.

“We krijgen maandag 15 april 2019 tijdens het Award Festival te horen op welke plaats we staan in die top 3”, zegt Dennis Speksnijder. In Amsterdam wordt ook de landelijke winnaar bekendgemaakt. (Archieffoto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

“We zijn vooral blij met de waarderingen van onze gasten. Omdat dit natuurlijk een publieksprijs is door middel van stemmen. Het geeft weer extra motivatie om met ons hele team zo door te gaan. En nu vol goede moed te beginnen aan het terras seizoen. Iedereen bedankt voor het stemmen!”, reageert horeca-eigenaar Dennis Speksnijder van grandcafé Spek&Bonen.

Feestavond
Half april belooft het een gezellige avond te worden. De presentatie is in handen van niemand minder dan Kim Kötter. Deze editie is er gekozen om restaurants vooral hun titel met hun hele team te laten vieren. Tijdens deze feestelijke uitreiking worden de gemeentewinnaars in het zonnetje gezet en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Miss Nederland 2018 Rahima Dirkse. DJ’s van Radio538 zorgen voor een mooie show, gegarandeerd feest! Ook wordt een mystery guest verwacht.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld