Gemeente stuurt brief naar deel inwoners

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht verspreidt woensdag 30 maart 2016 zo’n 1650 brieven in het dorp i.v.m. met het RIVM-onderzoeksrapport naar gebruik en verspreiding van de kankerverwekkende stof PFOA door voorheen DuPont in Dordrecht.

Dit is de brief die de gemeente Sliedrecht woensdag verspreidt. (Foto gemeente Sliedrecht)

Ook zal de inwoners gewezen worden op de informatiebijeenkomst in Dordrecht. Deze vindt op dinsdag 5 april 2016 van 19.00-22.00 uur plaats in het Postillion Hotel, Rijksstraatweg 30 in Dordrecht. Alle belangstellenden zijn welkom en zijn vrij om vragen te stellen.

Advertentie
In de brief staat kort de laatste stand van zaken uitgelegd. Een deel van de inwoners /bedrijven ontvangt de brief. “Het gaat om grofweg (licht) blauwe gebied. De rest van het dorp ontvangt geen brief”, zegt woordvoerder Rico den Boer van de gemeente Sliedrecht dinsdagmiddag. Dat de bijeenkomst in Dordrecht plaatsvindt, heeft volgens Den Boer te maken met de organisatie. “Die waren daar al mee bezig.” Ook zal op de pagina’s met gemeente info in een lokale krant en in een regionale krant een advertentie worden geplaatst.

3 gedachten over “Gemeente stuurt brief naar deel inwoners”

  1. Waarom niet een info-avond in Sliedrecht? Lekker meeliften met Dordt?! Niet de moeite waard om het voor Sliedrecht alleen te doen? Verkeerde zuinigheid?

  2. En trouwens, waarom niet De Lockhorst afhuren?
    Veel dichterbij (denk aan de ouderen) en zo verdient de Sliedrechtse middenstand ook wat.

  3. Het (licht) blauwe gebied? Je zal maar net buiten het gebied wonen. Ik denk gewoon nuchter, maar hoe harder het waait des te verder waait de PFOA toch? Weer typisch Sliedrecht op z’n smalst.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld