Japans restaurant Oishi Fusion

Burgemeester Van Hemmen maakt podcast in ‘nadagen in Sliedrecht’

SLIEDRECHT – Burgemeester Bram van Hemmen (CDA) gaat in zijn ‘laatste dagen in Sliedrecht’ in een aantal podcast afleveringen in gesprek met een aantal Sliedrechters onder het motto #mooiSliedrecht. Als ‘radiomaker met een mening’ interviewt / praat hij met een aantal Sliedrechters. Van Hemmen vertrekt met ingang van dinsdag 31 maart 2020 naar de gemeente Hoeksche Waard.

In deze podcast-aflevering spreekt Van Hemmen ruim zeventien minuten met Cees Boer, voorzitter van volleybalvereniging Sliedrecht Sport. “Wat maakt vanuit jouw perspectief #MooiSliedrecht echt tot een mooi Sliedrecht? Hoe ziet de sportcultuur van Sliedrecht eruit? Wat zie je graag veranderen als het gaat om de sportcultuur? Welke rol speelt de overheid in sport wat jou betreft? Sport verbroedert. Zie je dat terug in de samenleving anno 2020?”, schrijft Van Hemmen bij deze podcast. 

‘Sliedrecht niet uit mij’
“Het kost de komende 5 dagen iedere dag een klein half uurtje van uw tijd. Wat ik heb gedaan? Een podcast opgenomen met enkele (oud-)inwoners uit ons dorp, het dorp waar ik afgelopen jaren van ben gaan houden. Zoals ik al eens zei: ik ga weg uit Sliedrecht, maar Sliedrecht niet meer uit mij. Neem de tijd voor de podcast van vandaag, met niemand minder dan Cees Boer, voorzitter van volleybalvereniging Sliedrecht Sport. We trokken vele jaren intensief samen op, beleefden mooie kampioensmomenten. Enne: blijf gezond!”, schrijft Van Hemmen op zijn Facebookpagina.

Geen afscheidsreceptie 
Voor Van Hemmen is het niet helemaal vertrekken met de stille trom, maar de afscheidsreceptie met een buitengewone raadsvergadering, die voor vrijdagmiddag 27 maart 2020 stond gepland, gaat niet door. Ook de installatie in de gemeente Hoeksche Waard is uitgesteld. Wel is Van Hemmen onlangs kroonbenoemd en gaat hij aan de slag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld