Zwem4daagse gaat van start met Maarten van der Weijden

SLIEDRECHT – Voormalig olympisch en wereldkampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden was maandagavond 13 september 2021 aanwezig in bronbad De Lockhorst bij de start van de Zwem4daagse. Hij was er op uitnodiging van de Sliedrechtse Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) en in samenwerking met Optisport Sliedrecht om de deelnemers aan te moedigen. Wethouder Ed Goverde (PvdA) van Sport opende klokslag 19.00 uur de Zwem4Daagse 2021.

Maarten van der Weijden was bij de opening van de verlate Zwem4daagse en moedigde de deelnemers aan. Hij slaat met zijn foundation de handen ineen met de Nationale Zwem4daagse met als doel geld inzamelen voor een onderzoek naar kanker bij mensen met een verstandelijke beperking. Via DWF is nu al € 1400,– opgehaald. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De werkende zwemmer of ochtendsportieveling kan ’s ochtends banen zwemmen tussen 07.00 en 09.00 uur. Is het ‘s ochtends al spitsuur, dan kun je ook ‘s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur zwemmen.

Tekst gaat verder onder tweet.

Medaille
Voor deelname aan de Zwem4daagse hoef je niet persé lid te zijn van DWF. Kinderen zwemmen 250m of 500m. Volwassen 500m, 1000m of 2000m per dag. Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een A-diploma. Uiteraard ontvangen deelnemers na minimaal vier dagen zwemmen de felbegeerde Nationale Zwem4daagse medaille! Het traditionele stuivertjesduiken is er, op de laatste avond! DWF is blij dat er dit jaar weer een Zwem4daagse is. Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF.

1 gedachte over “Zwem4daagse gaat van start met Maarten van der Weijden”

  1. Goed bezig, bestuur en leden van D.W.F. Blijf je als vereniging actief en zichtbaar opstellen!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld