Zwanink gast bij vriendendienst kerk met als thema ‘Dit is mijn lichaam’

SLIEDRECHT – Voor de één is het een gewone opmerking. ‘Ja natuurlijk. Dit is mijn lichaam, en ik ben er blij mee.’ Voor een ander schuurt deze opmerking misschien. Zondag 25 april 2021 om 18.00 uur vindt in de Gereformeerde Kerk aan Middeldiepstraat 6 een vriendendienst plaats met als thema ‘Dit is mijn lichaam’. 

Wat kun je immers worstelen en vechten met je lijf? Hoe je met je lichaam omgaat – hoe je je lijf ervaart – vertelt vaak ook iets over je eigenwaarde. Wat betekent je lichaam en hoe ga je daar mee om? Daniëlle Zwanink-Muilwijk van VolDaan is te gast en gaat in op vragen die veel worden gesteld. (Foto Daniëlle Zwanink)

Kan de Bijbel ons verder helpen in hoe we ons verhouden met ons lichaam? In de Vriendendienst wordt gesproken met Daniëlle Zwanink-Muilwijk. Zij is gewichtsconsulente van VolDaan, gewicht in evenwicht aan de Hugo de Grootstraat en auteur van het boek VolDaan. De muziek wordt verzorgd door de jongerenband van de kerk. De vriendendienst is te volgen via de livestream op de website van de kerk. Het is de laatste Vriendendienst van een drieluik. De eerste ging over burn-out en de tweede over depressiviteit en suïcidale gedachten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld