Maken van echo mogelijk bij Fysiotherapie Sliedrecht-West

SLIEDRECHT – Fysiotherapie Sliedrecht-West beschikt sinds kort over een geavanceerd echo-apparaat. “Daarmee zijn we in staat spieren, gewrichten en pezen in beeld te brengen en te beoordelen. Van de bevindingen wordt een verslag gemaakt voor de huisarts. Ben je aanvullend verzekerd, dan is een echo kosteloos”, zegt Bob Melman woensdag 21 april 2021 van de praktijk aan Maaslaan 8.

In de praktijk zijn mensen met jarenlange ervaring op echogebied. Praktijkmedewerkers Hans Mikhout, Bob Melman, Nicoline Punt en Lonneke Willemstein bieden een klantgerichte en persoonlijke benadering, plannen afspraken op korte termijn in en hebben ruime openingstijden ook ‘s avonds en in de vroege ochtend. Er zijn ruime parkeermogelijkheden bij de praktijk. (Foto Fysiotherapie Sliedrecht-West)

Andere specialisaties binnen onze praktijk zijn onder andere: manueel therapie, medical taping ter ontspanning van spieren en ondersteuning van gewrichten, dry needling voor behandeling van pijnlijke spierknopen met vaak direct resultaat, kaakfysiotherapie en heup-, knie- en schouderrevalidatietrajecten. Ook bieden ze in hun praktijk medische fitness aan voor cliënten met COPD, COVID en claudicatio intermittens (etalagebenen).

Contact
Wie een afspraak wil maken of meer informatie wil hebben, kan contact opnemen met Fysiotherapie Sliedrecht-West, tel. 0184 – 411844 of een e-mail sturen naar: [email protected]

1 gedachte over “Maken van echo mogelijk bij Fysiotherapie Sliedrecht-West”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld