Japans restaurant Oishi Fusion

Zevental inwoners voor gemeente Sliedrecht onvindbaar

SLIEDRECHT – Zeven personen zijn als inwoner van Sliedrecht uitgeschreven, omdat hun verblijfplaats onbekend is. Ze zijn zoek! Het gaat volgens de gemeente Sliedrecht, woensdag 9 januari 2019 bekendgemaakt, om T. Jozefík, S. Jozif, N. Rahimifar, M. Surtel, K.A. Torregrosa, R.P. Pyzder en W.J. Rijkee. De gemeente Sliedrecht schrijft hen uit omdat ze niet zijn op te sporen. 

Het laatst in de basisregistratie personen (BRP) opgenomen adres is volgens de gemeente niet meer juist. Een nieuwe verblijfplaats is bij de gemeente niet bekend. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

De gemeente Sliedrecht zegt dat het na onderzoek adres, woonplaats en land als ‘onbekend’ heeft genoteerd. “De registratie als inwoner van Nederland is hiermee beëindigd”, schrijft de gemeente Sliedrecht. De gemeente heeft deze wijziging doorgegeven aan allerlei instellingen zoals: belastingdienst, uitkeringsinstanties, pensioenfondsen en zorgverzekeraars. Deze wijziging heeft volgens de gemeente gevolgen voor voorzieningen zoals: toeslagen, uitkeringen, zorgverzekering, AOW en pensioen.

Bezwaar
Ben je belanghebbende en ben je het niet eens met dit besluit? Stuur dan een bezwaarschrift naar het college van burgemeester en wethouders. Dit moet binnen zes weken na vandaag naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Het bezwaarschrift is alleen geldig als je de volgende gegevens vermeldt: naam. adres en een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen je bezwaar maakt. Verder moet in de brief een telefoonnummer staan, waarop je overdag bereikbaar bent, de datum en jouw handtekening.

2 gedachten over “Zevental inwoners voor gemeente Sliedrecht onvindbaar”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld