Japans restaurant Oishi Fusion

Kandidaten voor Sliedrechts Compliment gezocht

SLIEDRECHT – Wie zou jij het Sliedrechts compliment geven? Op kleinschalige wijze maar met grote waarde? Dan kun je deze persoon voordragen voor het Sliedrechts compliment!

Ken je iemand die zich vrijwillig inzet? Die hulp biedt, dat niet meteen zichtbaar is? Activiteiten ontplooit of iets anders bijzonders doet? Iets dat niemand anders doet? (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Burgerinitiatief en participatie zijn van onschatbare waarde voor de Sliedrechtse gemeenschap, stelt de gemeente Sliedrecht.

Vaak klein en onzichtbaar
“Zonder de inzet van vele vrijwilligers zou Sliedrecht een heel ander dorp zijn. Daarom is er een Sliedrechtse onderscheiding: ‘het Sliedrechts compliment’. Het doel hiervan is om kleinschalige, vrijwillige inzet te belonen”, schrijft de gemeente Sliedrecht, “Inzet van vrijwilligers die vaak klein en onzichtbaar is voor anderen, maar van grote waarde is voor het dorp.” Deze waardevolle, kleinschalige initiatieven kan worden beloond met het Sliedrechts compliment.

Aanmelden
Iedere inwoner kan Sliedrechters voordragen. Ken je iemand in jouw omgeving die deze waardering en erkenning verdient? Meld diegene dan aan! Je kunt dat doen door een e-mail aan Marjolein Visscher, m.visscher@sliedrecht.nl Bellen kan ook naar tel. 0184 – 495816. De uitreiking vindt op verschillende momenten in het jaar plaats.

1 gedachte over “Kandidaten voor Sliedrechts Compliment gezocht”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld