Workshop stipstijl in de Hofstee

SLIEDRECHT – Stichting Waardeburgh organiseert woensdagavond 24 januari 2018 een creatieve workshop over stipstijl. Stipstijl is het versieren van keramiek met stippen verf. De workshop begint 19.30 uur. Locatie is De Hofstee aan de Elzenhof 17 a.

Alinda Baan leidt de workshop en leert de deelnemers hoe je een simpel bordje, met deze stipstijl techniek, tot een uniek exemplaar kan maken. Volgens Waardeburgh is het eenvoudig en kun je na wat uitleg met plezier aan de slag.

Kosten
De kosten voor de workshop zijn € 15,00. Dat is inclusief een kop koffie. Je kan tot uiterlijk vrijdag 19 januari 2018 reserveren via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 04 56.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Waardeburgh biedt mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. De organisatie beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers zorg leveren aan bewoners. Daarnaast is er een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Ook senioren met  zorgvragen kunnen bij stichting Waardeburgh terecht op de dagbehandeling (de sociëteiten).

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld