Marie & Olief met tweedehands kleding op Kerkbuurt

SLIEDRECHT – Het grote en gezellige tweedehands dames-en kinderkledingmagazijn Marie & Olief vestigt met ingang van donderdag 22 februari 2018 op de winkelpromenade Kerkbuurt. Nu zit de zaak nog in Ridderkerk, maar deze verhuist naar Sliedrecht. Ook in Asperen heeft Marie & Olief een winkel.

De collectie van Marie & Olief kenmerkt zich door z’n stijl en kwaliteit, die niet alleen bestaat uit kleding. Ook kan je terecht voor tassen, hoeden, schoenen en sjaals. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

In Marie & Olief houdt donderdag 22 februari 2018 van 19.00 – 22.00 uur een VIP-bijeenkomst van 19.00 – 22.00 uur. “Dan komen veel klanten en relaties”, vertelt eigenaar Wilma van den Berg-Kooijman. Klanten die tweedehandskleding brengen, ontvangen 40% van de opbrengst terug. Het bedrijf telt zo’n 2200 klanten die regelmatig kleding brengen en kopen. Ze komen uit het hele land. 

Verhuizing
Van den Berg is blij met de ruimte aan winkelpromenade Kerkbuurt. Zeven jaar geleden begon de geboren Papendrechtse met veel familie in Sliedrecht samen met een compagnon op een bedrijventerrein in Ridderkerk. Van den Berg: “Het begon klein met verkoop aan familie en vrienden. De zaak groeide uit tot magazijnverkoop. Nu komt ‘de grote winkel’ in Sliedrecht en vertrekken we uit Ridderkerk. ‘De kleine winkel’ houd ik in Asperen.” Van den Berg blijft samenwerken met haar compagnon, maar wordt nu enige eigenaar van Marie & Olief, genoemd naar haar dochter. 

Openingstijden
Marie & Olief is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.30 – 17.00 uur en op donderdag van 18.30 – 21.00 uur. Op zondag is de zaak gesloten.

1 gedachte over “Marie & Olief met tweedehands kleding op Kerkbuurt

  1. En nu maar hopen, dat dit een opmaat is, naar een verdere groei, van het winkelaanbod in 2018 voor de Kerkbuurt. Hopelijk zit er nog meer in het vat. Marie & Olief alvast succes gewenst!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld