Woondag moet jaarlijkse traditie worden

SLIEDRECHT – Het zal zaterdag 26 september 2015 bruisen van de activiteiten tijdens de eerste Woondag op de Woonboulevard Sliedrecht. De organisatoren beloven dat jong en oud aan hun trekken zal komen. 

Binnenkort wordt het programma van de dag bekendgemaakt en gaat een speciaal gebouwde website online. (Foto via Woonboulevard Sliedrecht)

Wethouder Len van van Rekom (VVD / project Woonboulevard) hoopt dat de Woondag een traditie wordt. 

Voorbereiding
Een kerngroep werkte de afgelopen maanden aan de opzet. In die groep zitten Rabobank Merwestroom, Alblasserwaard makelaars, Q-makelaars, Tablis Wonen, Drechtse Stromen, BPD Ontwikkeling en Hof van Sliedrecht in deze kerngroep. “Met de Woondag is ons dorp een mooi evenement rijker. Hiermee kunnen we aan geïnteresseerden uit heel de regio laten zien wat Sliedrecht op woongebied in huis heeft. Daarnaast is er voor jong en oud wel wat te beleven. De Woonboulevard zal tijdens de Woondag bruisen van de activiteiten!”, zegt Van Rekom op de website van Woonboulevard Sliedrecht.

Verschillende activiteiten
Woonthema’s worden samengebracht op de Woondag. U treft er projectontwikkelaars, makelaars en hypotheekverstrekkers. Starters kunnen op de woningmarkt, net als senioren en mensen met verhuisplannen, alles te weten komen over wonen in Sliedrecht. Verder is er muziek, attracties voor kinderen en wordt gratis patat uitgedeeld. En komt u langs dan maakt u kans op waardecheques die besteed kunnen worden bij winkels op de Woonboulevard Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld