Nieuwe schooldirecteur in augustus aan de slag

SLIEDRECHT – Barbara van Dijkhuizen is de nieuwe directeur van de openbare basisschool De Wilgen (incl. locatie Roald Dahl) en gaat in augustus officieel aan de slag.

Barbara van Dijkhuizen ging na jaren op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze was in Barendrecht locatieleider.

Van Dijkhuizen, zelf moeder van twee kinderen. “Na 17 jaar werd het voor mij tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden als directeur op De Wilgen. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met de beide teams en ben op hartelijke wijze ontvangen. Dat maakt dat ik nog meer zin heb om in augustus te starten!”, zegt Van Dijkhuizen in de laatste nieuwsbrief van de Roal Dahl school. 

Kennismaking
Buiten werktijden doet ze aan hardlopen, houdt van wandelen, koken, lezen en bezig zijn met het gezin. Van Dijkhuizen in de nieuwsbrief van de school: “Ik kijk uit om alle kinderen en u te ontmoeten. Na de vakantie zal een moment van kennismaking met u nog aangekondigd worden. Ik zal op beide locaties twee dagen per week aanwezig zijn; de verdeling van deze dagen zal ook na de vakantie aan u bekend gemaakt worden zodat iedereen weet waar ik te
vinden ben.”

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld