Website Sliedrecht24 officieel online

SLIEDRECHT – Sliedrecht heeft weer een lokale nieuwswebsite. Maandagavond 29 juni 2015 ging de digitale site Sliedrecht24 online, een onafhankelijk nieuwskrant.

Het initiatief is genomen door mediabedrijf Peter Donk Productions, eigendom van Brenda Donk-Hoeflaak. 

Sliedrecht24 is ontstaan, toen journalist Erik de Bruin aangaf te gaan stoppen met zijn lokale website ‘Sliedrecht Vandaag’. “Met Erik heb ik nauw contact. Toen hij mij vertelde dat hij overwoog zijn activiteiten te gaan beëindigen, heb ik hem gezegd dat als hij dat deed mij een seintje zou kunnen geven. Zo is het gegaan. Wij hebben de draad opgepakt”, zegt Peter Donk, die zijn vrouw ondersteunt in de journalistieke werkzaamheden voor de lokale nieuwssite.

Een website is niet nieuw voor de bedrijfsactiviteiten. Brenda Donk-Hoeflaak: “Tussen 1998-2010 had Peter verschillende internetkranten. De bekendste was de ‘Internetkrant voor Zuid-Holland-Zuid’. Daar zijn we samen in 2010 mee gestopt, omdat het toen niet meer te combineren was met de andere bedrijfsactiviteiten. We zijn samen journalist en dus bleef het kriebelen. Pas toen Erik aangaf te gaan stoppen, besloten we ons erin samen met Erik te verdiepen en in goed met een initiatief te komen. Dat is Sliedrecht24 geworden.” 

1 gedachte over “Website Sliedrecht24 officieel online”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld