RockStage op Baggerfestival

SLIEDRECHT – Zaterdag 4 juli is er van alles te doen op het Baggerfestival. Ook live-muziek. Zo zal tijdens het Baggerfestival het Van den Houten Willemsplein veranderen in een muzikaal festijn. Stichting Sliedrecht Bruist organiseert daar MerweRTV’s RockStage.

De line up van de RockStage is als volgt: 12.00 uur SteelCock, 13.30 uur Bagger&Friends, 15.00 uur Die Mannschaft en 16.30 uur Back in Town.
 
Zeker vier lokale bands zullen deze middag telkens een uur het podium betreden. De RockStage is overigens de wagen van United by Music. De onderlinge wisselwerking blijkt hieruit, gezien United by Music zelf weer op het andere podium optreedt. 

Variatie
SteelCock is de oudste metalband van Sliedrecht, maar speelt naast stevige rock ook ballads, blues en meer. Bagger&Friends is een initiatief van de band Heavy Bollocks. Zij organiseerden pas een stuif in met bevriende muzikanten in Café Havana en veel van deze mensen zullen ook vandaag meespelen. Die Mannschaft is één van de leukste coverbands van Nederland en Back in Town staat garant voor een heerlijk stukje blues. Voor elk wat wils dus!

Lokale omroep
Tussen het muzikale geweld door draaien o.a. Arie “The ARE” van Willigen en DJ Richard Polderman de lekkerste deuntjes. Lokale omroep MerweRTV gaat vanaf locatie het geheel in beeld brengen en via TV en Internet uitzenden. De RockStage is te vinden op het Van den Houten Willemsplein op de hoek van de Havenstraat met de A.W. de Landgraafstraat. Rond 11.00 uur zal er gestart worden en rond 18.00 uur breekt men af.

Stevig stampwerk
SteelCock staat bekend als de oudste metalband van Sliedrecht en heeft een grote schare trouwe fans. Reikhalzend wordt uitgekeken naar het nieuwe werk van deze oude rockers, dat waarschijnlijk in de loop van dit jaar opgenomen zal gaan worden. Naast het stevige stampwerk speelt de band ook blues, ballads en meer.
SteelCock bestaat uit Balt Blijenberg op drums, Dirk Rietveld op bas, Cees de Wit op slaggitaar en zang, Rob de Wit op sologitaar en zang, José Kraayeveld op toetsen en Theo “The Voice of Rock” Peele op zang.

Baggernummers
Die Mannschaft is ondertussen in geheel Nederland bekend als één van de leukere coverbands. Hun Rockaoke in Café Havana is zelfs wereldwijd beroemd! Speciaal voor het Baggerfestival heeft de band een aantal heerlijke nummers ingestudeerd!
Die Mannschaft is Rob Boer op drums, Mark Kwakernaak op bas, Patrick Stuij op gitaar en Gino Sittrop voor gitaar en zang.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld