Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Wing-Chun Kung-Fu geeft eerste lessen op nieuwe locatie aan Maaslaan

SLIEDRECHT – Donderdagavond 3 oktober 2019 werden de eerste lessen van Wing-Chun Kung-Fu gegeven in het Budocentrum aan de Maaslaan. De sportschool van Johan van der Griend is verhuisd. 

Dat betekent dat de vechtsportlessen van Wing-Chun Kung-Fu in hetzelfde pand worden gegeven als waar al de Sliedrechtse sportscholen Tromp en Budokai Wor zijn gevestigd. Bekend van de Japanse en Thaise disciplines. Daar is nu de Chinese bijgekomen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Nieuw was op donderdagavond de Wing-Chun Kung-Fu training in Hong-Kong stijl. Iedereen is ook op zaterdagmiddag van harte welkom om mee te trainen in de nieuwe ruimte”, zegt Johan van de Griend van Wing-Chun

Tekst gaat verder onder tweet.

Gratis proefles
Wie interesse heeft, wordt uitgenodigd langs te komen. Je kan deelnemen aan een gratis proefles. Stuur dan een e-mail aan: johan@wing-chun.nl

2 gedachten over “Wing-Chun Kung-Fu geeft eerste lessen op nieuwe locatie aan Maaslaan”

 1. Beste Martin,

  Bedankt voor je reactie!
  Je bent altijd van harte welkom om eens met ons een proefles mee te doen bij Wing-Chun. Zo kan je kijken of deze stijl en school bij je past. Voor meer info zie onze website.
  (Link plaatsen is niet toegestaan – red.)

  Sportieve groet!

 2. ik denk dat juiste beslissing is 3 sport scholen in 1 gebouw.Wing-chun zal best goed zijn zou zelf niet proberen.
  Ik ben autistisch heb gemerkt daar was geen begrip voor ja pak alles langzamer op. Heb akibudo geprobeert leren mislukt. Weet niet wing-chun geschikt zou zijn voor mensen met mentale beperking ?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld