Japans restaurant Oishi Fusion

Politie: ‘Twaalf auto-inbraken in één nacht in Sliedrecht-West’

SLIEDRECHT – Twaalf keer is er in één nacht tijd ingebroken in auto’s, die in straten in Sliedrecht-West geparkeerd stonden. De inbraken waren in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 september 2019. Eerder berichtte Sliedrecht24 over de inbraken. Inmiddels zijn er dus meer internetaangiften gedaan. Het aantal heeft de Politie Drechtsteden Buiten donderdagavond 3 oktober 2019 bekendgemaakt.

De inbraken vonden plaats tussen ongeveer 21.00 uur en 06.15 uur. Dit is één van de auto’s, waar de airbag is ontvreemd. (Foto eigenaar auto)

De inbraken in personenwagens waren op de Weresteijn (3x), Smalweer (2x), de Leenweer (2x), de Prickwaert (2x), de Reinenweer, Groenenweer en Koningsweer (alledrie 1x). De inbraken waren gericht op het ontvreemden van airbags en sturen van auto’s met de merken Seat (3), Mercedes (3), Volkswagen (2), Skoda (2), BMW (1) en Citroën (1). 

3 gedachten over “Politie: ‘Twaalf auto-inbraken in één nacht in Sliedrecht-West’”

  1. Gewoon heel simpel het kan je word niet gestoord en politie moet vanuit Dordrecht of ergens voorbij grorichem komen dit krijg je Dus

Plaats een reactie

*=Verplicht veld