Wethouder trapt Refugee Cup 2024 af in sporthal De Valk

SLIEDRECHT – Voor de derde keer werd zaterdagmiddag 10 februari 2024 het voetbaltoernooi Refugee Cup 2024 gehouden in sporthal De Valk aan de Valkweg. Met een spontane aftrap door wethouder Roelant Bijderwieden (VVD) van Sport, die als bezoeker samen met burgemeester Jan de Vries (CDA) even kwam kijken.

Dit is het Sliedrechtse team. Het team, bestaande uit bewoners van de crisisnoodopvang aan de Industrieweg, was voorzien van shirtjes, die waren geleend door de gemeente Sliedrecht. Op de foto ook burgemeester Jan de Vries en wethouder Roelant Bijderwieden. (Foto gemeente Sliedrecht)

Tekst gaat verder onder foto.

Bewoners en medewerkers van de tijdelijke gemeentelijke opvanglocaties (TGO) gingen met elkaar de uitdaging aan. Publiek genoot van de gezellige middag. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Deelnemers
De volgende teams van verschillende opvanglocaties deden mee aan de Refugee Cup: TGO Sliedrecht, TGO Bleskensgraaf, TGO Papendrecht, TGO Stein (twee teams), AZC Gorinchem (twee teams) en TGO Den Haag. De opvanglocaties gingen twee keer eerder deze sportieve strijd voor de beker aan. Toen met wederom groot succes. De laatste keer won Sliedrecht de Cup. Zaterdagavond wordt de finale verwacht.

1 gedachte over “Wethouder trapt Refugee Cup 2024 af in sporthal De Valk”

  1. Weer een mooi plaatje voor de bühne. Ze kunnen beter de problemen in ons dorp oplossen, maar het is en blijft een politiek spelletje, kijk in Den Haag. Ik hoop dat deze ambtenaren zich realiseren dat ze met belastinggeld aan het handelen zijn welke wordt opgebracht door de bedrijven en burgers. Het signaal van de uitslag van de tweede kamerverkiezingen was duidelijk! Waar zou de daling van het vertrouwen in de politiek toch vandaan komen…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld