Leven met een niet aangeboren hersenletsel

SLIEDRECHT – Het NAH Mantelzorgcafé ontvangt maandag 19 februari 2024 Ad van Dongen. Hij is naast ervaringsdeskundige ook senior coördinator Coördinatiepunt NAH Zuid Holland. Hij vertelt over zijn infarct dat hij kreeg tijdens een vakantie in Griekenland, over de zichtbare en onzichtbare gevolgen en de impact daarvan op hem en zijn naasten.

Spreker is Ad van Dongen. De avond is in NAH Dagbesteding de Schalm aan Kerkbuurt 126 en begint om 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur. 

Het NAH Mantelzorgcafé is er elke derde maandagavond van de maand. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die de zorg hebben voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Er wordt een kleine bijdrage voor consumpties gevraagd.

Hersenletsel
Ieder jaar worden zo’n 140.000 mensen in Nederland getroffen door hersenletsel als gevolg van een val, een ongeluk, een beroerte of bijvoorbeeld een hersentumor. Het leven na het hersenletsel is compleet anders dan het leven daarvoor, zowel voor de persoon zelf als voor de directe omgeving. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over NAH, maar ook gezelligheid en sociaal contact. Er is altijd voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Informatiemateriaal en boeken kunnen gratis worden geleend.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld