Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 15 mei 2019. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaartje gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Hobbemastraat en Paulus Potterstraat: deels afgesloten vanwege werkzaamheden nabij de Simon Stevinstraat van 20 t/m 31 mei.
 2. Lijsterweg, Valkweg, Vogelenzang, Havikstraat , De Horst en Valkhof op diverse plaatsen: tijdelijk beperkt bereikbaar vanwege voorbereidend bodemonderzoek voor project Vogelbuurt (ophoging, rioolvervanging, aanleg warmtenet).
 3. Professorenbuurt op diverse plaatsen: tijdelijk beperkt bereikbaar vanwege het graven van proefsleuven; voorbereidend onderzoek voor rioolvervanging.
 4. Thorbeckelaan kruising S. Stevinstraat en De Savornin Lohmanlaan: vanaf 20 mei afgesloten voor doorgaand verkeer vanwege aanleg rotonde t/m half augustus.
 5. Weresteijn-Noord: vanaf maandag 20 mei 2019 beperkt bereikbaar vanwege het ophogen van de binnenpaden t/m augustus.
 6. Westelijk deel Burg. Winklerplein afgesloten: in verband met de kermis is het westelijk deel (verbindingsweg tussen Rembrandtlaan en Simon Stevinstraat) afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer vanaf woensdag 15 mei vanaf 18.00 uur t/m donderdag 23 mei 2019, 13.00 uur.
 7. Dr. de Visserstraat: Maandag 20 mei 2019 start de aanleg van een warmteleiding in de Dr. de Visserstraat. De Dr. de Visserstraat blijft bereikbaar voor gemotoriseerd- en fietsverkeer. Ook Kinderopvang Smallsteps en Kliniek Sliedrecht blijven bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden is wel een deel van de parkeerplaatsen buiten gebruik.

Overige werkzaamheden: afmaailen bloembollen in gazon, grasmaaien, machinaal onkruid bestrijden op verharding, schoffelen en wieden, vegen en veegwagen én zwerfvuil verwijderen.

2 gedachten over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. Mooi om fiets eens wat vaker te gebruiken.
  Gros van het autogebruik is afstand tot 7,5km.
  Nu staat dorp in spits geregeld vast vanwege al dat gemaksgebruik van de auto.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld