Japans restaurant Oishi Fusion

Gemeente begint met controle betalen hondenbelasting

SLIEDRECHT – Maandag 27 mei 2019 begint de gemeente Sliedrecht met controle aan de deur voor de heffing van de hondenbelasting. Dat maakt de gemeente woensdag 15 mei 2019 bekend.

De controlemedewerkers informeren in alle wijken van Sliedrecht huis-aan-huis of de bewoners in het bezit zijn van een hond en of deze al is aangemeld voor het betalen van hondenbelasting. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Als uw hond al is aangemeld, dan hoef je dit alleen maar door te geven aan de controleur. Als je nog geen aangifte hebt gedaan, dan kun je dat direct bij de controleur doen. Uiteraard kan je jouw aangifte ook via de website regelen. Bureau Legitiem voert de controles uit in opdracht van de gemeente Sliedrecht. De controleurs kunnen zich legitimeren en vragen nooit om contant geld.

1 gedachte over “Gemeente begint met controle betalen hondenbelasting”

  1. (…). Geen enkel excuus om die belasting te heffen. Steeds meer gemeenten laten de hypocriete belasting varen, maar Sliedrecht wil nog even graaien, terwijl er geen enkele reden is om het te heffen. Ga je schamen, (…)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld