Deelnemerslijst voor KroonVisserToernooi eind augustus groeit

SLIEDRECHT – Sporthal De Stoep en sporthal De Basis staan zaterdag 31 augustus 2019 bol van het topvolleybal. De mannelijke Ere-, Top en 1e Divisies strijken deze dag in Sliedrecht neer om met elkaar de degens te kruisen in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen. Steeds meer deelnemers voor het KroonVisserToernooi (bekend als de KroonVisserCup) melden zich aan.

Tientallen teams nemen deel aan het KroonVisserCup. Inmiddels een jaarlijkse traditie. (Archieffoto Sliedrecht Sport)

Tussen 12.00 en 21.00 spelen de teams oefenpotjes. “Uiteraard om zelf automatismen in te slijpen en nieuwe mensen in te passen, maar stiekem ook een beetje om naar de concurrentie te kijken”, legt organisator Roy Kroon uit, die samen met Jan Willem de Visser de KroonVisserCup opzet. De toegang tot deze wedstrijd is uiteraard gratis.
 
Programma
Het wedstrijdprogramma wordt een week voor de start van het toernooi bekendgemaakt, omdat de teams zelf kunnen aangeven welk dagdeel ze willen spelen en voorkeur kunnen aangeven welke tegenstanders ze liefst nog even ontwijken. 
 
Deelnemers
Het aantal toegezegde teams staat inmiddels op 23. Het toernooi kan er 32 huisvesten, dus aanmelden kan nog altijd per e-mail bij roy_kroon@hotmail.com of door te bellen met tel. 06-13103312.
 
Aangemelde teams
Eredivisie (5 teams):
Sliedrecht Sport, Zaanstad, VoCASA, Advisie SSS, CAS-CRM/ZVH
 
Topdivisie (10 teams): 
Inter Rijswijk, HLB van Daal/DS, VCN, NTC Vastgoed Donitas, SV Dynamo 2, Kenders Bouw Dio Bedum, Volley Tilburg, Peelpush, AVV Keistad, Surfspot.nl Protos
 
1e divisies (6 teams):
Orion 2, Inter Rijswijk 2, Sliedrecht Sport 2, VV Utrecht, Zaanstad 2, Compaen
 
België (2 teams): 
Amigos Zoersel, Tesla Lint

Plaats een reactie

*=Verplicht veld