Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 14 november 2019.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Werkzaamheden Thorbeckelaan-Rivierdijk t/m vrijdag 15 november 2019: Er vinden in deze periode herinrichtingswerkzaamheden plaats. Op de Rivierdijk komen tijdelijke verkeerslichten. Het deel Thorbeckelaan en rotonde is helemaal afgesloten.

 2. Afsluiting Tolsteeg t/m vrijdag 22 november 2019: De afsluiting betreft het gedeelte tussen het Westeinde en de Parallelweg vlakbij Wijngaarden.

 3. Middenveer 32/29 t/m 50/37 en Korvenstoep t/m vrijdag 29 november 2019: Tijdens deze periode vinden er herstraatwerkzaamheden plaats.

 4. Molendijk 206-218; 181-213 en Baanhoek 12-24; 1-37: De afsluiting gebeurt in drie fases in de periode t/m vrijdag 13 december 2019.

 5. Populierenhof 1 t/m 35 herstraatwerkzaamheden t/m vrijdag 20 december 2019.

 6. Noordelijk deel Marisstraat herstraatwerkzaamheden t/m vrijdag 20 december 2019: De afsluiting gebeurt in twee fases nl. een zuidelijke en een noordelijke helft.

 7. Bonkelaarplein parkeerterrein: De afsluiting van het parkeerterrein aan het Bonkelaarplein gebeurt in twee fasen gedurende de periode t/m vrijdag 20 december 2019.

 8. Talmastraat en Schaperstraat twee fases: afgesloten t/m maandag 25 november 2019. In verband met werkzaamheden aan het riolerings en warmtenet Schaperstraat is afgesloten tot vrijdag 15 november 2019. Noordelijk deel Talmastraat is afgesloten t/m vrijdag 22 november 2019.

Onkruidbestrijding op verharding
Momenteel zijn de medewerkers van de buitendienst hard bezig met het verwijderen van onkruid op de verharding. Ze halen het onkruid weg door dit te borstelen. Ze zijn in de Craijensteijn begonnen en werken van hier naar het oosten toe. De werkzaamheden kunnen leiden tot enige overlast, daarvoor vraagt de gemeente jouw begrip.

Andere werkzaamheden
Overige werkzaamheden, op diverse plaatsen: openbare verlichting vervangen, gras maaien, sloten schoon, heesters en hagen knippen en scheren, machinaal onkruid bestrijden op verharding, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, bomen opkronen, schoffelen en wieden, vegen met veegwagen en zwerfvuil verwijderen.

3 gedachten over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. Als je niet meer op een reactie van Sliedrecht 24 meer mag reageren. Moet deze site gelijk van het net verwijderd worden.
  En als de heer Rijneveld niet de reactie kan begrijpen van de donkere lantarenpalen waar oudere en andere mensen langs moeten. En als het blijkt dat de palen al weken niet branden. Praten wij over nalatigheid, Misschien dat u één van die stuurlui bent!! En als je alles op een rijtje zet wordt je niet vrolijk van het onderhoudsbeleid van de gemeente Sliedrecht.

 2. Het is fijn dat er inwoners op artikelen kunnen reageren, maar ik vind het vervelend dat er zeer regelmatig zo veel negatief wordt gereageerd. Volgens mij zijn die negatieve reacties vaak niet terecht. Kritiek leveren kan je wel doen, maar de beste stuurlui ……….
  Laten wij met elkaar de website van Sliedrecht24 a.u.b. gezellig en positief houden.

 3. de openbare straatverlichting in de Thorbeckelaan brand al weken niet.
  Vroeger had men het excuus dat de kaars was uitgegaan.
  Tegenwoordig noemen ze dat laksheid van de gemeente.
  Ik noem het gewoon een blunder van onze ambtenaren.
  Maat ik begrijp de ambtenaren wel. Ze werken met rooksignalen. Maar als de wind verkeerd staat kom het signaal niet bij de juiste persoon terecht.
  Probeer eens de tamtam. Werkte bij de indianen ook vroeger.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld