Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 7 november 2019.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Werkzaamheden Thorbeckelaan-Rivierdijk maandag 11 t/m vrijdag 15 november 2019: Er vinden in deze periode herinrichtingswerkzaamheden plaats. Op de Rivierdijk komen tijdelijke verkeerslichten. Het deel Thorbeckelaan en rotonde is helemaal afgesloten.

  2. Afsluiting Tolsteeg t/m vrijdag 20 november 2019: De afsluiting betreft het gedeelte tussen het Westeinde en de Parallelweg vlakbij Wijngaarden.

  3. Middenveer 32/29 t/m 50/37 en Korverstoep t/m vrijdag 29 november 2019: Tijdens deze periode vinden er herstraatwerkzaamheden plaats.

  4. Molendijk 206-218; 181-213 en Baanhoek 12-24; 1-37: De afsluiting gebeurt in drie fases in de periode t/m vrijdag 13 december 2019.

  5. Marisstraat afgesloten t/m vrijdag 20 december 2019: De afsluiting gebeurt in twee fases nl. een zuidelijke en een noordelijke helft.

  6. Bonkelaarplein parkeerterrein: De afsluiting van het parkeerterrein aan het Bonkelaarplein gebeurt in twee fasen gedurende de periode t/m vrijdag 20 december 2019.

  7. Talmastraat en Schaperstraat: In verband met werkzaamheden aan het riolerings- en warmtenet vinden een viertal afsluitingen verdeeld over vier fases plaats. De afsluitingen gelden t/m maandag 25 november 2019.

Onkruidbestrijding op verharding
Momenteel zijn de medewerkers van de buitendienst hard bezig met het verwijderen van onkruid op de verharding. Ze halen het onkruid weg door dit te borstelen. Ze zijn in de Craijensteijn begonnen en werken van hier naar het oosten toe. De werkzaamheden kunnen leiden tot enige overlast, daarvoor vraagt de gemeente jouw begrip.

Andere werkzaamheden
Overige werkzaamheden, op diverse plaatsen: openbare verlichting vervangen, gras maaien, sloten schoon, heesters en hagen knippen en scheren, machinaal onkruid bestrijden op verharding, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, bomen opkronen, schoffelen en wieden, vegen met veegwagen en zwerfvuil verwijderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld