Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden, aan en op de openbare weg, om inwoners te informeren. Onderstaande bericht de gemeente woensdag 15 maart 2023. 

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt. 
  2. Afsluiting straten in Professorenbuurt in verband met aanleg warmtenet. Het gaat om de Prof. van ’t Hoffstraat, Prof. Lorentzlaan t.h.v. nr. 24 t/m 70 en het noordelijke deel van de Prof. Kamerlingh Onneslaan t/m vrijdag 7 april 2023. 
  3. Afsluiting van kruising Deltalaan / Zuiderzeestraat. Het verkeer op de Deltalaan wordt via de noordbaan dubbelzijdig omgeleid. Zuiderzeestraat is bereikbaar via Bonkelaarplein t/m vrijdag 24 maart 2023.
  4. Afsluiting kruising Deltalaan / Rijnstraat van maandag 27 maart t/m donderdag 4 mei 2023 in verband met de aanleg van warmtenet. Verkeer Deltalaan wordt via de zuidbaan dubbelzijdig omgeleid. Fietsers worden via een fietsstrook om het werkgebied heen geleid.

Delta Netwerk
De aannemer van het bedrijf Delta Netwerk is begonnen met de aanleg van glasvezel door geheel het dorp. Vooraf aan de werkzaamheden worden bewoners via een folder geïnformeerd over de werkzaamheden wanneer deze in de straat plaatsvinden. De verwachting is dat Delta Netwerk medio juli 2023 klaar is. Voor informatie en / of vragen mag je bellen met Circet, tel. 088-1818191 of een e-mail sturen naar: deltafibernetwerk@circet.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld