Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg om inwoners tijdig te informeren. De gemeente bericht onderstaande informatie donderdag 22 september 2022.

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt. 
  2. Afsluiting zuidbaan Thorbeckelaan, tussen de rotonde Stationsweg en de rotonde Simon Stevinstraat / Savorin Lohmanlaan voor al het verkeer t/m vrijdag 23 december 2022 in verband met de aanleg van warmtenet.
  3. Afsluiting in wijk Vogelbuurt-Zuid, diverse straten t/m vrijdag 30 september 2022 in verband met vervanging riolering. Betreft de straten, oostelijk deel Zwaluwstraat, noordelijk deel Merelstraat en oostelijk deel Putterstraat.
  4. Verkeershinder Deltalaan t.h.vPrickwaert en Werensteijn verkeer. Het kan om en om passeren d.m.v. verkeerslichten t/m vrijdag 16 december 2022 in verband met de aanleg van warmtenet. 
  5. Thorbeckelaan t.h.v. Hoepel en IJsbaan, werkzaamheden/renovatie aan beide bushaltes Stormrand t/m vrijdag 30 september 2022. Bushaltes worden tijdelijk verplaatst naar de halte’s Nachtegaallaan. Fietsers worden omgeleid via de IJsbaan en IJsvogel.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen en bomen snoeien
● onkruidbestrijding oostelijk deel Sliedrecht
● maaiwerkzaamheden

Plaats een reactie

*=Verplicht veld