Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 27 oktober 2021. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Afsluiting middelste deel Grevelingenlaan en Krammerstraat in drie fases voor al het verkeer vrijdag 24 december 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden.
  3. Afsluiting kruising Rivierdijk / P.C. Hooftlaan / Oosterbrugstraat voor al het verkeer van maandag 1 november t/m vrijdag 5 november 2021 in verband met asfalteringswerkzaamheden.
  4. Afsluiting kruising P.A de Genestetstraat / P.C. Hooftlaan en noordelijk deel P.C. Hooftlaan in twee fases voor al het verkeer van dinsdag 9 november t/m vrijdag 24 december 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden.
  5. Afsluiting Vogelbuurt-Zuid diverse straten t/m donderdag 23 december 2021 in verband met vervanging riolering. Het betreft de straten Reigerlaan, Roerdomstraat, Nachtegaallaan, Meerkoetstraat en Kievitlaan die in fases worden afgesloten.
  6. Afsluiting fietspad t.h.v. Rivierdijk 51 (dijksynagoge) van maandag 1 november t/m vrijdag 5 november 2021 in verband met asfalteringswerkzaamheden. Fietsers worden via wijk De Grienden omgeleid.
  7. Afsluiting kruising Baanhoek met de Parallelweg (onder de spoorbrug) voor al het verkeer vrijdag 5 november 2021 van 07.00 – 17.00 uur in verband met asfalteringswerkzaamheden. 
Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● bomen snoeien
● onkruid bestrijden in de wijk Oude Uitbreiding

Plaats een reactie

*=Verplicht veld