Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdagavond 28 juli 2021.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Zuidelijk deel IJsbaan afgesloten voor al het verkeer (t/m vrijdag 30 juli 2021): In verband met herstraatwerkzaamheden.
  3. Tijdelijke afsluiting hondenuitrengebied Tolsteeg tot mogelijk eind juli 2021: In verband met werkzaamheden in het kader van vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert/Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het Hondenlosloopgebied-West, dit is het park/groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige Hondenuitrengebieden en het Hondenlosloopgebied-Oost in Sliedrecht.
  4. Tijdelijke afsluiting fiets-voetgangersbrug tussen station Sliedrecht en het dorpscentrum tot uiterlijk vrijdag 30 juli 2021 is afgesloten. Voor de fietsers en voetgangers is er een omleidingsroute ingesteld. Het vervangen van de brug is de eerste fase van het project ‘Aansluiting snelfietsverbinding F15’.
  5. Afsluiting Thorbeckelaan-noordzijde tussen Dr. Schaepmanstraat en De Savornin Lohmanlaan vanaf maandag 12 juli 2021 t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan tussen De Savornin Lohmanlaan en rotonde Stationsweg  t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan-zuidzijde t.h.v. de kruising met de Prof. Kamerlingh Onneslaan t/m vrijdag 6 augustus 2021 afgesloten voor al het verkeer. In verband met werkzaamheden t.b.v. aanleg warmtenet. Staatsliedenbuurt is alleen bereikbaar via de rotonde Simon Stevinstraat en De Savornin Lohmanlaan.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● bomen snoeien

Plaats een reactie

*=Verplicht veld