Raadsel rond verdwijnen katten in Vogelbuurt; Nu is Thunder zoek!

SLIEDRECHT – Zeker drie katteneigenaren in de wijk Vogelbuurt maken zich zorgen. Hun huisdieren zijn al enkele dagen zoek. Inmiddels gaat het om meerdere poezen en staan zij voor een raadsel. Eén van de eigenaren heeft inmiddels woensdag 28 juli 2021 contact gezocht met de wijkagent over de raadselachtige verdwijning van zijn kat. 

Poes Thunder is een schildpadje met wit. Heel aanhankelijk en opvallend. Gechipt en gesteriliseerd. (Foto via eigenaar)

Nu is sinds maandagochtend de één jaar oude poes Thunder zoek. Normaal gesproken is ze volgens de eigenaar altijd wel in de buurt en komt ze zeker elk uur even kijken. Het is de zus van Smokey, die twee maanden geleden ook vermist was. Deze poes werd weer gevonden.

Oproep
Weet je waar Thunder is? Zit de poes in je schuur? Misschien in jouw woning of heb je het dier ergens gezien? Mail de eigenaar: (…)

Update:
Nog altijd is een aantal katten zoek in de Vogelbuurt, maar lapjespoes Thunder is woensdagavond 28 juli 2021 gevonden door een alerte mevrouw in de Vermeerstraat.

4 gedachten over “Raadsel rond verdwijnen katten in Vogelbuurt; Nu is Thunder zoek!”

  1. Tip: huisdieren thuis houden, zorgt ervoor dat mensen geen last van andermans dieren hebben en raken ze ook niet kwijt…

  2. Ik heb vanavond een wat schuwe lapjeskat gespot in de brandgang (noordzijde) van de Lijsterweg richting het Burgermeester Feitsmapark.

  3. Beste Astrid Van der Starre,
    Heb je de eigenaar al gemaild dat je hem gezien hebt?

  4. Wij hebben Thunder net gespot in de gang tussen de Jan Steenstraat en Vermeerstraat…aan de kant van het Rouwcentrum..
    Hij is voor ons n onbekende…vandaar dat hij opviel

Plaats een reactie

*=Verplicht veld