Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdagavond 7 juli 2021.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
 2. Afsluiting Thorbeckelaan-noordzijde tussen Dr. Schaepmanstraat en De Savornin Lohmanlaan vanaf maandag 12 juli 2021 t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan tussen De Savornin Lohmanlaan en rotonde Stationsweg vanaf maandag 12 juli t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan-zuidzijde t.h.v. de kruising met de Prof. Kamerlingh Onneslaan vanaf maandag 12 juli 2021 t/m vrijdag 6 augustus 2021 afgesloten voor al het verkeer. In verband met werkzaamheden t.b.v. aanleg warmtenet. Staatsliedenbuurt is alleen bereikbaar via de rotonde Simon Stevinstraat en De Savornin Lohmanlaan.
 3. Zuidelijk deel IJsbaan afgesloten voor al het verkeer (t/m vrijdag 30 juli 2021): In verband met herstraatwerkzaamheden.
 4. Talmastraat in drie delen van noord naar zuid afgesloten voor al het verkeer (t/m vrijdag 23 juli 2021):  In verband met verwijderen asfalt en herstraatwerkzaamheden. 
 5. Afsluiting Lijsterweg in twee delen voor al het verkeer (maandag 5 t/m vrijdag 9 juli 2021): In verband met herstelwerkzaamheden.
 6. Afsluiting P.C. Hooftlaan en klein deel P.A. de Genestetstraat (t/m vrijdag 30 juli 2021): Waterbedrijf Oasen vervangt de waterleiding.
 7. Laatste deel winkelstraat Kerkbuurt afgesloten voor al het verkeer van maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli
  Werkzaamheden Oasen in verband met vervangen waterleiding
 8. Ernstige verkeershinder op Craijensteijn (t/m vrijdag 23 juli 2021): Werkzaamheden in verband met uitbaggeren van de sloot / vijver en het aanbrengen van voorbelasting t.b.v. reconstructie van deze weg. 
 9. Rembrandtlaan, Deltalaan en Stationsplein (t/m vrijdag 16 juli 2021): Werkzaamheden in verband met snoeien van bomen. 
 10. Tijdelijke afsluiting hondenuitrengebied Tolsteeg tot mogelijk half juli 2021: In verband met werkzaamheden in het kader van vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert/Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het Hondenlosloopgebied-West, dit is het park/groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige Hondenuitrengebieden en het Hondenlosloopgebied-Oost in Sliedrecht.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● bomen snoeien

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. 10 juli 2021 / 19.20 uur.
  De bebording in de Lijsterweg is een puinhoop.
  Aan de westzijde is een parkeerverbod.
  Vanaf de kruising lijsterweg /kievitlaan staat een verboden inrijbord

Plaats een reactie

*=Verplicht veld