Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 26 mei 2021.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Werkzaamheden aan kruising Thorbeckelaan-Vogelenzang-Nachtegaallaan (t/m vrijdag 11 juni 2021): In verband met aanleg inrichting Langzaam Rijden Gaat Sneller (LaRgaS) verkeersplein. Kruising blijft alleen bereikbaar van west- naar oostzijde, de andere richting wordt omgeleid. Tankstation blijft bereikbaar.
  3. Afgesloten: Scheldelaan, oostelijk deel Grevelingenlaan en Volkerakstraat (t/m vrijdag 23 juli 2021): Herstratingswerkzaamheden in vijf fases.
  4. In delen zuidelijk deel IJsbaan afgesloten voor al het verkeer (maandag 31 mei 2021 t/m vrijdag 30 juli 2021): In verband met herstraatwerkzaamheden.
  5. Afsluiting viaduct over de A15, tussen de Rivierdijk en Zwijnskade voor al het verkeer (maandag 7 juni 2021 vanaf 07.00 uur t/m woensdag 9 juni 2021, 17.00 uur): Werkzaamheden in verband met het asfalteren van de rijweg op het viaduct A15, de op- en afritten blijven bereikbaar. Omleiding richting Rotterdam en Hardinxveld-Giessendam over de A15 en dan de eerste afslag nemen en vervolgens omdraaien de A15 op.
  6. Ernstige verkeershinder op Craijensteijn (t/m vrijdag 23 juli 2021): Werkzaamheden in verband met uitbaggeren van de sloot / vijver en het aanbrengen van voorbelasting t.b.v. reconstructie van deze weg.
  7. Speelplaatsen Middenveer (t/m vrijdag 28 mei 2021): In verband met ophogen en herstraten.
  8. Tijdelijke afsluiting Hondenuitrengebied Tolsteeg tot mogelijk half juli 2021: In verband met werkzaamheden in het kader van vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert/Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het Hondenlosloopgebied-West, dit is het park/groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige Hondenuitrengebieden en het Hondenlosloopgebied-Oost in Sliedrecht.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● sloten schonen
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● openbare verlichting vervangen
● bomen planten in Sliedrecht-West

Plaats een reactie

*=Verplicht veld