Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 7 april 2021. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Ernstige hinder op Craijensteijn (van maandag 19 april t/m vrijdag 25 juni 2021): In verband met het aanbrengen van voorbelasting voor een nieuw aan te leggen weg /  fietspad. Doorgaand verkeerd wordt dringend verzocht via de omleidingsroute te rijden.
  3. Werkzaamheden aan kruising Thorbeckelaan-Vogelenzang-Nachtegaallaan (van woensdag 28 april t/m vrijdag 11 juni 2021): In verband met aanleg inrichting Langzaam Rijden Gaat Sneller (LaRgaS) verkeersplein. Kruising blijft alleen bereikbaar van west- naar oostzijde, de andere richting wordt omgeleid.
  4. Afgesloten Valkweg ter hoogte van sporthal De Valk (t/m vrijdag 9 april 2021). Dit is in verband met de aanleg van warmtenet.
  5. Tijdelijke afsluiting Hondenuitrengebied Tolsteeg (tot begin mei 2021): in verband met werkzaamheden ihkv vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert/Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het hondenlosloopgebied-west, dit is het park- en groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige hondenuitrengebieden en het hondenlosloopgebied-oost in Sliedrecht.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● sloten schonen
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● openbare verlichting vervangen
● bomen planten in Sliedrecht-West

Plaats een reactie

*=Verplicht veld